BusPay-palvelut

BusPay Mobiililippu - sähköinen lipunmyynti, ei kiinteitä kustannuksiaHelppoon lipunmyyntiin BusPay MobiiliLippu

BusPay MobiiliLippu on uusi helppokäyttöinen matkalippusovellus bussiliikenteeseen. Matkalippujen osto, aktivointi ja kuoletus tapahtuvat suoraan kännykässä, joten kalliita päätelaiteinvestointeja ei tarvita.

Palvelussa ei ole aloitus- tai kuukausimaksua eikä piilokuluja, BusPay veloittaa provision ainoastaan myydyistä lipuista.

Mobiilisovelluksen hallintaliittymä (asiakkaan taustajärjestelmä) on selainpohjainen, joten se ei tarvitse erillisiä ohjelmistoasennuksia. Ohjelmisto on aina turvallinen ja ajan tasalla. Lipputuotteiden myynti- ja käytön tilastointi ovat reaaliaikaisia.

Lipputuotteet

 • maksutapana luottokortti (tulossa mobiilimaksu)
 • kerta- ja sarjalippu
 • kuukausi- ja päiväliput alennusliput (lapset,
 • eläkeläiset)
 • alennushinnoittelu määräajaksi
 • kampanjahinnoittelut

Hinnoittelumalleja

 • lähiliikenteen vyöhyke- ja kiinteät hinnat
 • kaukoliikenteen kilometripohjainen hinnoittelu (vyöhykepohjainen hinnoittelu tulossa)
 • ELY-liikenne (tekeillä)
 • liityntäkuljetukset (tekeillä)
 • monipalveluliput (esimerkiksi bussimatka + uimahalli samalla maksulla)

Palvelun markkinointi lippujen ostajille

BusPay MobiiliLippuun kuuluu olennaisena osana myös asiakasta tukeva markkinointipalvelu. Mainososastomme räätälöi asiakaskohtaisesti aineiston MobiiliLipun markkinoinnin avuksi.
Peruspakettiin kuuluvat veloituksetta flyerit, tarrat ja verkkobannerit.

Paikannuspalvelusta lisäarvoa

Tulevaisuudessa matkustaja näkee BusPay -sovelluksesta myös bussien reaaliaikaisen sijainti- ja saapumisaikatiedon. Matkustaja saa näin tietoa, milloin hänen autonsa on tulossa ja milloin siihen on noustava – myös taajamien ulkopuolella.

Paikannuspalveluissa BusPayn kumppanina toimii Kiho (www.kiho.fi) joka on alansa johtava automatisoitujen tiedonkeräyspalvelujen tuottaja.

Lisätietoja MobiiliLipusta:
Puhelin +358 45 1318 462
Sähköposti myynti@buspay.fi

BusPay KutsuliikenneBusPay Kutsuliikenne

BusPayn selainpohjaisessa kutsuliikennepalvelussa matkustaja Ilmoittaa nousevansa bussiin tietyltä pysäkiltä ja hän maksaa matkansa etukäteen pankkitunnuksilla. Lippu lähetetään sähköpostiin ja matkustajan niin halutessa myös BusPay MobiiliLippuun.

Tekeillä on suoramaksu MobiiliLipun kautta, joka helpottaa entisestään matkatilauksia ja niiden käsittelyä sekä tilityksiä.

Liikennöitsijä voi palvelun kautta tehdä reittien ja vuorojen hallinnan, nähdä raportit varauksista ja muokata niitä sekä saada kattavat kuukausiraportit laskutuksia ja tilityksiä varten.
BusPay Kutsuliikenne sopii myös tilauspohjaisten taksipalveluiden käyttöön.

Lisätietoja Kutsuliikennepalvelusta:
Puhelin +358 45 1318 462
Sähköposti myynti@buspay.fi

Tilausajo kilpailutus - lisää tilausajoasiakkaita - ei kiinteitä kustannuksia - BusPayHanki tilausajoasiakkaita ilman aloitus- tai kuukausimaksua

BusPay tarjoaa tilausajo asiakkaiden hankintaan uuden kilpailutus-, tilaus- ja markkinointikanavan, jollaista ei ole vielä ollut tarjolla. Palvelu hyödyttää sekä kuljetuksen tilaajaa että kuljetuspalvelun tarjoajaa:

Nykyisissä palveluissa asiakasta ohjataan vain halvimman hinnan perään, tästä on mielestämme siirryttävä huomioimaan palvelun ja kaluston laatu. Palvelullamme tuot esille yrityksesi osaamisen, asiakaspalvelun ja kaluston laadun, sekä mainostat suoraan asiakkaillesi BusPay-verkostossa.

Ei aloitus- tai kuukausimaksua.