Käyttöehdot – BusPay Mobiililippu

BusPay Oy Mobiililippu käyttöehdot

BusPay Oy:n (Y-tunnus 2768739-1) palveluissa noudatetaan aina Suomen lakia ja tässä esitettyjä ehtoja. Näitä ehtoja sovelletaan BusPay:n käyttäjälle tuottamiin tuotteisiin ja palveluihin. Ajantasaiset käyttöehdot löytyvät osoitteesta www.buspay.fi

Käyttäjä hyväksyy ehdot käyttäessään BusPay Oy:n palveluja, BusPay Mobiililippu -sovellusta tai rekisteröityessään muiden BusPay Oy:n internetpohjaisten palvelujen käyttäjäksi.

BusPay Mobiililippu

BusPay Mobiililippu on matkapuhelin-/mobiilisovellus, jonka käyttäjä voi ladata matkapuhelimeensa sovelluskaupasta. Osa Mobiililippu-palveluista on tarjolla myös internetin kautta osoitteessa www.buspay.fi

Käyttäjä voi sovelluksella ostaa ja käyttää BusPay Mobiililipun käyttöön ottaneiden liikennöitsijöiden, yritysten ja muiden palveluntarjoajien lipputuotteita, sekä osittain myös muita BusPay Oy:n verkko- ja mobiilipalveluita. Sähköinen lippu toimii suoraan sovelluksessa ja vaatii toimiakseen verkkoyhteyden. Sovelluksessa tehty ostos on sitova käyttäjän maksettua ostoksensa. Lippua ei voi muuttaa, vaihtaa tai peruuttaa.

Sovelluksessa kerätään rekisteröitymisen ja käytön yhteydessä käyttäjätietoja, mukaan lukien sähköpostiosoitetieto, jota voidaan käyttää palvelun kehittämiseksi ja parantamiseksi, tilastoimiseksi, markkinointiin ja palvelun käyttämisen helpottamiseksi. Tietoja käytetään Suomen lain puitteissa ja kerättäviin rekisteröintitietoihin voi tutustua Tietosuojaseosteessa, joka löytyy osoitteesta www.buspay.fi

Buspay vastaa sovelluksen teknisestä toiminnasta ja korjaa mahdolliset vikatilanteet mahdollisimman pian vian havaittuaan. BusPay Oy ei vastaa siitä riippumattomista vioista johtuvista ongelmista tai haitoista, kuten huonolaatuisen tai puuttuvan verkkoyhteyden aiheuttamista ongelmista lipun ostoon, aktivointiin ja käyttöön.

Lipputuotteiden sisällöstä, hinnoittelusta ja voimassa olosta vastaa kunkin matkalipun tarjoava liikennöitsijä tai taho.

Maksutapana on käytössä luottokortti. Vaihtoehtoisia maksutapoja voidaan lisätä tai olemassa olevia poistaa ilman ennakkovaroitusta BusPay Oy:stä riippumattomista syistä, mutta lähtökohtaisesti muutoksista pyritään tiedottamaan hyvissä ajoin.

Käyttäjä vastaa siitä, ettei luovuta luottokorttinsa tai muun maksuvälineen tietoja kolmannelle osapuolelle ja huolehtii riittävästä tietoturvasta sähköpostipalvelunsa ja päätelaitteensa osalta. BusPay Oy:llä ei ole tiedossaan asiakkaan maksuvälineen tietoja, eikä täten voi auttaa selvittämään mahdollisia väärinkäytöksiä muuta kuin ostettujen lippujen osalta.

Tietojen keruu

Tietojen keruu ja säilytettävät tiedot on kerrottu Rekisteriselosteessa, joka löytyy osoitteesta www.buspay.fi

Vikatilanteet

BusPay Oy vastaa sivuston teknisestä toiminnasta ja korjaa sivuston mahdolliset vikatilanteet mahdollisimman pian vian havaittuaan.

BusPay Oy ei vastaa Asiakkaan tai Liikennöitsijän virheellisestä toiminnasta johtuvista vioista eikä kolmansien osapuolien palvelujen toimimattomuudesta.

BusPay Oy:lla on oikeus keskeyttää sivuston toiminta päivitystöiden tai muun teknisen syyn perusteella. Keskeytyksestä ilmoitetaan etukäteen, mikäli se on mahdollista.